Vi har kollektivavtal

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Besök då vår e-shop via knappen nedan!
E-shop

Vi är kreditvärdiga

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Städning & hushållsnära tjänster

- Till privatpersoner & företag

Dammsugning

Vi vill med vårt sortiment av tjänster att allt just ditt liv ska vara lätt att leva. Så lätt det går. Vi erbjuder våra tjänster till privatperoner som vill dra nytta av Rutavdraget och till företag som vill köpa rationell kvalitativ städning av kontor och lokaler.

Städning & serviceuppdrag

De tjänster & produkter vi erbjuder är Byggstädning, Barnpassning, Flyttstädning, Fönsterputs, Kontorsstädning, Presentkort, Seniorservice, Storstädning & andra hushållsnära tjänster...

hushållsnära tjänster i norra Stockholm

Vi är främst verksamma i norra Stockholm och resten av Roslagen. Vi utför idag hushållsnära tjänster i Norrtälje, Täby, Vallentuna, Åkersberga, övriga Österåker, Vaxholm samt Danderyd och Djursholm men vi är beredda att räkna på uppdrag i hela Stockholm.

Om du har frågor eller vill få en offert tveka då inte att kontakta oss på Tel: 070-418 54 86, eller klicka nedan
Boka/Kontakta

Följ oss på Facebook

Nöjd-kund-garanti

 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % nöjd-kund-garanti.

Garantin innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 48 timmar.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Mer om garantier och försäkringar>

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior Hockey VM

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.