Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     rutavdrag

Trött på monteringsanvisningar och pilliga skruvar?

Rutstäds Hemfixar-team får ihop även de mest komplicerade möblerna och garderober. Få tid över till annat, ta hjälp av en av vår Fixare så sparar du både tid och rygg. Vi kan både hämta och montera de möbler och den inredning som du köper från Ikea och Mio m.fl.

Låt oss hämta de ofta så tunga möblerna

Vi har resursen och kunskapen att få hämta hem det du köpt eftersom vi dagligen jobbar med flytt

Låt oss montera dina nya möbler

Ofta är det uppackningen och att läsa monteringsanvisningen som tar mest tid vid själva möbelmontaget. I synnerhet för dig som inte monterar möbler varje dag. Det gör däremot våra Fixare och de är därför proffs på möbelmontering. Det som för dig tar flera timmar löser vi på bråkdelen av tiden. På en eller ett par timmar monterar vi oftast upp alla möbler du köpt oavsett om det är massor av lådor, luckor och rörliga delar. För det är just luckor och lådor som tar mest tid. Dels för att de består av många delar som skall monteras ihop men även för att de är många, i synnerhet på byråar och i garderober. Alla monteringsanvisningar är naturligtvis unika men tillvägagångssätten är oftast desamma oavsett om det gäller en Ikea- Mio- eller annan märkesmöbel som skall monteras. Med ett proffs som monterar din nya möbel vet du dessutom att den skruvas ihop korrekt. Om du gör det själv och råkar göra fel leder det ofta till att trät vidgats och det fäster sämre då det skall skruvas ihop igen.

Vi monterar alltid tippskydd

För oss och våra Fixare är det självklart att skapa en trygg och säker miljö för dig och framför allt barnen. Därför monterar vi alltid tippskydd, när det påkallas. Oavsett om det är en betongvägg, gipsvägg eller annat material förankrar vi då din nya möbel i bakomvarande vägg. För våra Hemfixare är tippskydd lika självklart som bilbälte.

Repfritt möbelmontage hemma

Eftersom vi även är etablerade som städfirma och flyttfirma vet vi hur man förebygger onödiga skador på miljön där monteringen ska ske. T.ex. genom att använda emballaget som golvskydd undviker vi att repa ditt golv.  Ofta är golvet betydligt mer kostsamt att reparera än möbeln som ska monteras. Vi arbetar därför alltid med stor försiktighet även om det handlar om lätta möbler som bord, stolar och byråar.

Ansvarsförsäkring

Eftersom vi även är etablerade som städfirma och flyttfirma har vi en omfattande ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador. Det är ytterst ovanligt men man vet aldrig. Skulle vi mot förmodan ställa till det för dig kopplar vi omedelbart in Trygg Hansa som sedan ser till att du är skadefri.

Vi tar hand om överblivet skräp

Vi vill så klart du skall vara helt befriad från arbete när du anlitar oss för att montera dina nya möbler. Därför är det självklart för oss att vi städar upp efter oss samt att vi dessutom tar hand om överblivet emballage och kör det till återvinningen. På så vis spar du än mer tid. Tveka inte, låt oss ta hand om dina nya möbeler, garderober annan inredning från uppackning och montage till bortforsling av emballaget.

Sist men inte minst viktigt

Vi jobbar långsiktigt och med 100% nöjd kund garanti.

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>

 

 

Köp Presentkort

Sök jobb hos oss!