Vi har kollektivavtal

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Besök då vår e-shop via knappen nedan!
E-shop

Luktsanering

Vi på Rutstäd är experter på luktsanering med hjälp av Ozonering. Ozonering innebär att man genom ozongas (O3) behandlar och bryter ner de mikroorganismer som ger dålig lukt.

Ozon är effektivt mot olika odörer som mögellukt, tobaksröklukt, mot brandlukt, m.m. Efter att vi har installerat Ozonaggregatet producerar ozon. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen och rök, samt oxiderar på ett effektivt sätt bort främmande luktämnen samt bakterier och virus. Vi kan både genomföra luktsanering separat samt tillsammans med t.ex. visningsstädning eller flyttstädning.

Rutstäd utför, rök- och luktsanering i bostäder, luktsanering i kök, hotellrum, hygienutrymmen, båtar och i bilar. Vi erbjuder även luktsanering med slangkoppling för permanent sanering i soputrymmen, klimatanläggningar, ventilation, vattenrening mm.

Se filmen nedan så förstår ni...

Följ oss på Facebook

Nöjd-kund-garanti

 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % nöjd-kund-garanti.

Garantin innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 48 timmar.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Mer om garantier och försäkringar>

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior Hockey VM

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.