Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

Nyheter och erbjudanden på Städfronten

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter på städfronten. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida www.facebook.com/rutstadning och gilla oss.

 


 

Ja, Coronatider är tuffa tider, så vi sträcker därför här ut en hand och ber om ert stöd. Alla beställning här hos oss, hos din lokala städleverantör, är just nu väldigt uppskattade. Du som är en av våra abonnemangskunder och kanske kan tänka dig att nu passa på och stödja oss genom att boka fler av våra extratjänster så som boka fönsterputs/fasadtvätt/storstädning får 20% rabatt

Är du senior eller tillhör du riskgruppen som bör undvika folksamlingar i dessa tider? Då kan du ta kontakt med oss så hjälper vi till med att handla mat, receptfria mediciner och annat åt dig. Du skriver en inköpslista som du skickar till oss så åker vi och handlar. Vi lämnar sedan påsarna direkt utanför din dörr så att du slipper all personlig kontakt.

Vi får frågor om vad som gäller angående avbokningar nu när Coronaviruset sprids i vårt samhälle. Svaret är att vi tillämpar vår ordinarie avbokningsregler. Det är extra viktigt att dessa regler följs nu när vi alla är utsatta av denna situation. Klicka och läs mer för att ta dela av våra villkor...

Har du en plats i samhället som får massor av besök? Vi hjälper nu till och städar bort Coronavirus. Vi har köpt utrustningen och utbildat vår personal. Livsmedelsaffären, apoteket eller kvartersakuten m.fl. Hör av er så ska vi hjälpas åt och bromsa smittspridningen.

Smittan kan överleva i flera dygn på ytor... (Läs mer & dela!)

Vi på Rutstäd är extra noga med att ingen av är på jobbet om vi är sjuka. Vi dubbelkollar så ingen av oss har den minsta feber, av omtanke för vår kunder och oss själva.

Corona smittar bara när man är sjuk - oss träffar du bara när vi är friska!

If there's somethin' strange in your neighborhood. Who ya gonna call? ... If it's somethin' weird an' it don't look good. Who ya gonna call?... Ja, RUTSTÄD! Vi hjälper nu till och städar bort Coronavirus. Vi har köpt utrustningen och utbildat vår personal. Livsmedelsaffären, apoteket eller kvartersakuten m.fl. Hör av er nu ska vi bromsa smittspridningen.

(Du hjälper till genom att dela!)