Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

Nyheter och erbjudanden på Städfronten

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter på städfronten. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida www.facebook.com/rutstadning och gilla oss.

 


 

Vad har Ni för planer i höst och i vinter, som kan vara svåra hinna med? 
Vi på Rutstäd i Norrtälje har tre avdelningar med hjälp, för dig att dra nytta av... 
1; Städ för hem & företag  2; Flytt & bortforsling  3; Trädgård & snickeri

Vänner! Efter 20 arbetsdagar blev vi klara. Vi har forslat bort ett gammalt staket i metall med en 18 kubiks lastbil sedan har vi använt massor av virke, 300 kg cement 15 liter färg & borrat 30 hål till stolpar. Nu står staketet färdigbyggt hos vår kund på Lidingö.

Behöver du eller känner du någon som behöver hjälp i trädgården? Boka nu! Halva sommaren återstår och vi har snart fullt...

Dags att flytta? En flytt kan vara lite väl utmanade, eller bara spännande och rolig. Ta in på hotell och låt oss sköta resten, så bjuder vi kartonghyran. Gäller bokat t.o.m 220830 Vi bryr oss mer än andra om din upplevelse!

Vänner, leverantörer & kunder! Nu är Midsommarveckan 2022 här. Vi passar på och hälsar er Glad Midsommar, samtidigt som vi påminner om att vi har stängt på Midsommarafton och öppnar åter på måndag. Ha nu en skön helg!

Vad är väl en semester i trädgården? Den kan vara fruktansvärt långtråkig och dötrist och tråkig och.. alldeles, alldeles underbar! För om det är något som blir vad man gör det till, så är det med den egna trädgården. Bara fantasin (och plånboken) sätter gränserna. Välkommen att boka bästa trädgårdshjälpen!