Nyheter och erbjudanden på Städfronten

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter på städfronten. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida www.facebook.com/rutstadning och gilla oss.

 


 

Rutstäds vänner! Vi söker en ” nanny” som vi vill anställa på deltid hos oss på Rutstäd. Vana med barn, goda kunskaper i Svenska eller engelska samt körkort behövs. Rätt person anställs omgående. Hjälp oss gärna att sprida detta.

Här är vi hos en mycket nöjd och glad kund med hund - och ett fantastiskt gäng. Denna kund förlorade, tråkigt nog, för ett år sedan sin fru som gick bort. Tiden har varit jobbig efter detta och han bor ensam i sitt stora hos på 200 kvm med sin gamla hund. Han sa till vårt team att detta var den bästa dagen han upplevt på länge.

Vänner, leverantörer & kunder! - vi tackar för ett gott samarbete under årets första halva! Vi är många som ser fram emot lite sommar och sol efter vårens hårda slit. Hur du än planerar att spendera din sommar - i skärgården, på stranden eller varför inte på resande fot - önskar vi dig en riktigt trevlig sommar!

Bästa Kund, vi har en varning att gå ut med.
Vi har från andra kunder fått veta att det är säljare ute bland er som refererar till oss på Rutstäd och försöker på så sätt lura till sig uppdrag.