Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

Nyheter och erbjudanden på Städfronten

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter på städfronten. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida www.facebook.com/rutstadning och gilla oss.

 


 

Har någon närstående till er gått bort och ni behöver hjälp med att ta hand om bestyren kring dödsboet? Eller känner ni någon som behöver den hjälpen?
Vi har stor erfarenhet av att städa & tömma dödsbon och vi jobbar ihop med seriösa sterbhusuppköpare.

Kära kunder! Vad sägs om en storstädning med eller utan fönsterputs som vi utför innan sista februari med 25% rabatt? Det skulle väl kännas toppen nu när helgerna passerat?
Därför kör vi en kampanj för just er, så tveka inte att boka innan vi får fullt.

Köp tid till ett gott liv! Testa ett städabonnemang...

Passa på nu under första kvartalet 2022. Vi erbjuder alla nya kunder som vill prova ett städabonnemang med 2 veckors intervall 25% rabatt under perioden fram till 31 mars 2022. Tveka inte att ta kontakt, så får ni veta mer...

Dan, före dan, före DOPPAREDAN!

Nu är Julveckan här så därför passar vi på och önskar er alla en riktigt God Jul samt ett Gott Nytt År!

TACK FÖR I ÅR!

Vi ser tillbaka på 2021 som året då vi investerat för att lyckats bibehålla vår tillväxttakt. Två år har snart gått sedan Corona första gången nämndes. Ett virus som har påverkat företag likaväl som människor. Vi har fått kämpa men vi verkar ha gått stärkta igenom pandemin. Därför vill jag ge ett ödmjukt tack till vår växande skara av kunder, medarbetare & samarbetspartners. Ett tack för allas förtroenden samt tack för alla de fina samarbeten vi fått vara en del av.

Man vet aldrig riktig när, men så här års kan snön närsomhelst komma och ställa till det.  Anmäl dig för hjälp med snöskottningen. så kommer vi då det behövs. När väderlekstjänsten rapporterar att det ska komma 5 – 10 cm snö, dyker vi upp och skottar åt dig. Detta utan att du behöver göra något annat än att du nu anmäler till oss att du vill ha hjälpen.