Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

Nyheter och erbjudanden på Städfronten

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter på städfronten. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida www.facebook.com/rutstadning och gilla oss.

 


 

Vi tackar Börje Johansson Bil i Norrtälje för förtroendet med att skura rent golvet för att sedan göra en riktig impregnering. Detta för att skydda golvet och göra det lättare att hålla rent samt för att ge golvet et längre liv.

Den smarte kollar med oss innan flytten!
Vi erbjuder allt du behöver hjälp med vid din flytt och vi har dessutom kvalitetsgaranti på flyttstädningen. Den innebär helt enkelt att vi åtgärdar det du inte är nöjd med, bara reklamationen görs senast 36 timmar efter städningstillfället.

Vänner, kunder, medarbetare, leverantörer och andra vi känner! Så här en knapp vecka innan Julafton passar vi på och skickar er en hälsning om sköna helger och en hållbar framtid. Tack till er alla för ett fantastiskt sista år på 10-talet.

Vi säger grattis! Här har vi en glad kund som vunnit ett presentkort på städning, på Club Nostalgi vid deras fest i höstas

Hör upp vänner, kunder och andra vi känner! Rutstäd utökar sin verksamhet här i Norra Stockholm och söker därför lokaler för magasinering i Norrtälje. Alla tips mottages tacksamt.

Vänner, ja vi använder avjoniserat vatten. Detta marknadsförs nu ofta som årets bomb i städbranschen. I och för sig oslagbart när det gäller effektivitet samt att det även ger minimal påverkan på hälsa och miljö, men för oss på Rutstäd.se är detta vardag sedan 2013. Städning med bara vatten. Jo, du läste rätt…