Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

Nyheter och erbjudanden på Städfronten

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter på städfronten. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida www.facebook.com/rutstadning och gilla oss.

 


 

Glad Midsommar! Hoppas ni får en fin helgVänner, kunder, grannar, leverantörer & andra vi känner! Vad tiden går fort. Nu står Midsommarhelgen för dörren och vi passar på, önskar er alla en Glad, Härlig Midsommar och Sommar. Vi har stängt Midsommaraftonen och dess helg. Sen har vi, från och med måndag, öppet som vanligt.

Hej på er! Till alla er som kanske glömt hur fint ni faktiskt har det. Halva grejen med semester är ju att man får service och hjälp. I sommar är det ett perfekt tillfälle att fixa "holliday-feeling" på hemma plan. Tag hjälp av oss med att sköta hus, trädgård och alla faciliteter ni faktiskt har, så blir sommaren extra skön och lyxig...

Vänner, är du en av dem? eller känner du någon som behöver lite hjälp med trädgården? Vi har ännu lite tid över i kalender under sommaren för våra grönfingrade trädgårdsproffs. Så passa på!

Vänner, är du en av dem? eller känner du någon som behöver ge lite kärlek till sitt trädäck? Vi har ännu lite tid över i kalender under sommaren för våra altanproffs. Så passa på!

Vänner, är du en av dem? eller känner du någon som behöver få golven polerade? Vi har ännu lite tid över i kalender under sommaren för våra golvvårdsproffs. Så passa på!

Vänner, är du en av dem? eller känner du någon som behöver bättre utsikt? Vi har ännu lite tid över i kalender under sommaren för våra fönsterputsarproffs. Så passa på!