Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

Nyheter och erbjudanden på Städfronten

Nedan presenterar vi erbjudanden och nyheter på städfronten. Dessa kan ni även få automatiskt och direkt på er Facebookvägg genom att besöka vår Facebooksida www.facebook.com/rutstadning och gilla oss.

 


 

Vänner! Alla kommer vi beröras av livets cirkel. Om ni eller någon ni känner behöver hjälp med att ta hand om allt efter ett dödsbo, då ska ni veta att vi finns här för er.

Vänner! Vi har bytt namn på fönsterputs till fönstertvätt, för vi putsar inte bara. Vi rengör hela fönstret.
10% rabatt under oktober 21. Ange kod (Mitt Roslagen)

Vänner! Nu byter vi namn på fönsterputs till fönstertvätt. För på Rutstäd gör vi inte som de flesta andra, med att bara putsa glasen när fönsterputs utförs. Vi rengör även fönsterbänkar, fönsterbågar och hela fönsterkarmen. Se bara till att plocka bort allt ifrån och kring fönstret innan vi kommer.

Kunder, vänner, grannar & andra vi känner! Nu är vi inne i den mysiga tiden på året då alla vi med öppenspis, kakelugn eller annan kamin tänder brasa för mys och värme. Men att bära hem eller hugga ved är krävande. Nu kan du enkelt och bekvämt beställa en pall med ved av oss. Staplad eller bara lämnad. valet är ditt. (Gäller alla i Norrtälje med omnejd som bor vid farbar väg för lastbil)

Känner du någon som kan behöva lite hjälp nu i höst? Köp ett presentkort fyllt med städning. Du kan glädja en kär vän eller belöna en anställd genom att ge dem lite hjälp hemma. Till exempel med en ekologisk storstädning städning av deras hem. Eller varför inte en ordentlig genomgång av trädgården.

Kunder! Nu säkerställer vi ytterligare att vår post kommer fram! Vi har nu påbörjat omläggningen där vi siktar på att i första hand skicka våra fakturor till er Kivra. Vi har börjat med alla våra privata kunder som har aktiverat sin Kivra. Lite längre fram i höst blir det dags för företagen.