Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

 
Rutstäd är ett modernt serviceföretag som växer. Vi har ett ungt team med lika många kvinnor som män. Vi är jämlika, har kollektivavtal, trivs, är stolta & har roligt på jobbet. Vad kan du hjälpa oss med? Nedan ser du vad vi nu söker.


 

Vi växer och söker hotellstädare. Vi söker dig som har erfarenhet av hotellstädning, är trevlig, kan svenska/engelska & har körkort.

Vi växer och söker fler städare till hemstädsavdelningen. Vi söker dig som har KÖRKORT, är noggrann, effektiv, gillar ordning, är trevlig, kan svenska eller engelska. Vi erbjuder timanställning som kan övergå i fast anställning måndag till fredag, dagtid.

Vi växer och söker en städare till som ska städa på kontor och i butik. Du måste förstå vikten i att vi alltid måste kunna leverera städning enligt uppgjort schema. Du som är noggrann, är effektiv, gillar ordning, är trevlig, kan svenska eller engelska & har körkort, kan snabbt få jobb...

Vi växer och söker en snickare till. Vi söker dig som har erfarenhet, är händig, effektiv, självständig, kan svenska/engelska & har körkort? Vi erbjuder ett hel- eller deltidsjobb inom snickeri & målning framför allt i utemiljö.

Vi växer och söker en trädgårdsskötare till. Vi söker dig som har erfarenhet, har gröna fingrar, är händig, effektiv, självständig, kan svenska eller engelska & har körkort?

Vi växer och söker en till lastbilschaufför. Vi söker dig som gillar att jobba med flytt & har YKB? Vi söker främst dig som vill jobba extra. Timanställning som kan övergå i fast anställning eller timmar vid behov, måndag till fredag, dagtid.

Vi växer och söker fler flyttgubbar & -gummor. Vi söker dig som är stark, uthållig & gillar att hjälpa andra? Vi erbjuder ett hel- eller deltidsjobb. Timanställning som kan övergå i fast anställning eller timmar vid behov, måndag till fredag, dagtid.

Vi växer och söker arbetsledare till städavdelningen. Vi söker dig som är positiv och har erfarenhet, för vi erbjuder ett jobb där du ska utveckla vår hem- & företagsstädnings lönsamhet & omsättning.

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & Rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>