Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      Nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     Rutavdrag

I Roslagen & Stockholms norra förorter

Vi åtar oss gärna städ- och hemservice uppdrag i Stockholms norra förorter och i Roslagen kring Norrtälje. Vi har i dag uppdrag i Norrtälje, Vallentuna, Österåker, Åkersberga, Täby samt i Djursholm & Danderyd. Vi är alltid intresserade av att hjälpa till vid nya förfrågningar om olika sorters hemservice och städning i privata bostäder och på företag. Vi är experter på Rutavdrag och det ligger i vår policy att jobba ekologiskt och miljövänligt.

Vi har naturligtvis ansvarsförsäkring, vi jobbar ej med inhyrd personal och vi har F-skattsedel.


 

Städning i Åkersberga & Österåker

Rutstäd skänker nu hemfrid i Österåker & Åkersberga. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Danderyd & Djursholm

Rutstäd skänker nu hemfrid i Djursholm & Danderyd. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Rutstäd skänker nu hemfrid på Lidingö. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Danderyd & Djursholm

Rutstäd skänker nu hemfrid  i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i NorrtäljeRutstäd skänker nu hemfrid hela i Norrtälje med omnejd. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Danderyd & Djursholm

Rutstäd skänker nu hemfrid på Östermalm i Stockholm. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Täby

Rutstäd skänker nu hemfrid i Täby. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Vallentuna

Rutstäd skänker nu hemfrid i Vallentuna kommun & Brottby. Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Städning i Vaxholm

Rutstäd skänker nu hemfrid i Vaxholm.  Vi är en snabbt växande städ- & flyttfirma med rötterna i Roslagen. Vår framgång består i att vi vill alltid göra kunderna 100% garanterat nöjda samt att vi anpassar våra tjänster efter Rut- & Rotbidrag.

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & Rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>