Stängda lediga dagar

OBS! vissa dagar "fryser" vi abonnemang & Veckostäd):

Klicka här>>>

Vi har kollektivavtal

Rot- & rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Besök då vår e-shop via knappen nedan!
E-shop

seniorservice med stort hjärta

- VARDAGSOMSORG PÅ DINA VILLKOR!

Behöver du eller någon i din närhet äldreomsorg? Vi hjälper äldre med sysslor och omsorg i hemmet som underlättar vardagen, som privat komplement eller alternativ till hemtjänsten. Det kan vara hjälp med praktiska saker som lättare städning, hemmafix och enklare matlagning. Men också ledsagning till apotek/vårdcentral, promenadsällskap och allmänt trevligt umgänge

Vi är främst verksamma i norra Stockholm och resten av Roslagen. Vi hjälper idag äldre i Norrtälje, Täby, Vallentuna, Åkersberga, övriga Österåker, Vaxholm samt Danderyd och Djursholm men vi är beredda att räkna på uppdrag i hela Stockholm.

 


TJÄNSTEN seniorservice

Vår vardagsomsorg riktar sig till dig som bor hemma och kanske känner att du vill ha lite extra hjälp nån gång i veckan men ännu inte behöver hemtjänst eller letar efter flexibelt komplement till hemtjänsten.

Vi inleder med ett hembesök där du får träffa en representant från Rutstäd som tillsammans med dig går igenom vilka behov och önskemål du har. Tjänsten utformas utifrån detta samtal. Efter det mötet presenterar Rutstäd en lämplig personal som du får träffa och godkänna innan du
påbörjat tjänsten. Vid varje tillfälle kommer sedan samma personal hem till dig. Rutstäd hjälper dig som kanske behöver hjälp en kortare period. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.

Pris på seniorservice

- Du bestämmer själv hur många timmar du vill nyttja per tillfälle. Minimum är dock två timmar per tillfälle.

Följ oss på Facebook

Nöjd-kund-garanti

 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % nöjd-kund-garanti.

Garantin innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 48 timmar.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Mer om garantier och försäkringar>

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior Hockey VM

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.