Vi har kollektivavtal

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Besök då vår e-shop via knappen nedan!
E-shop

Vi tvättar även dina textilier

Mattan, soffan, sängen tvättas på plats hos dig.

Vi kommer hem till dig och tvättar mattor, soffor, stolar och sängar på plats, snabbt och enkelt. Det är billigare och bekvämare att få denna hjälp på plats i hemmet, då du slipper åka och lämna, vänta och hämta. Vi kommer ut med nödvändiga maskiner och tvättar på plats. På två timmar hinner vi tvätta ett par stora mattor eller en soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Givetvis beroende på hur hårt smutsade textilierna är.

Att tänka på vid textiltvätt

Vi behöver fria ytor att arbeta på. Madrasser och sängar behöver torka ett dygn innan de kan användas. Madrasser kan behöva vändas på efter några timmar för att torka ordentligt. Soffor och mattor och stolsdynor torkar inom 1 timme. Vi kan inte tvätta soffkuddar eller madrasser som innehåller material som är vattenkänsligt.

Vi impregnerar samtidigt.

I samband med att vi tvättar era mattor eller möbler kan vi samtidigt impregnera dem så att nya fläckar inte uppkommer. Vi på Rutstäd ligger i framkant när det gäller ny teknik med att behålla dessa textilier rena en lång tid framöver med hjälp av nano –teknik (kiselnano). Behandlar man soffan med detta så kan man hälla i vad som helst i den utan att den tar åt sig det minsta smuts, fukt eller färg.

Pris.

Minsta debiterbara tid är två timmar och kostar 480 kronor efter rutavdraget. Därefter tillkommer 120 kronor per halvtimme.

Ring oss och boka tid>>>

Följ oss på Facebook

Nöjd-kund-garanti

 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % nöjd-kund-garanti.

Garantin innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 48 timmar.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Mer om garantier och försäkringar>

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior Hockey VM

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.