Vi har kollektivavtal

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Besök då vår e-shop via knappen nedan!
E-shop

Vi är kreditvärdiga

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Flyttfirman NR1 i Norrtälje

- Vi flyttar åt dig i norra Stockholm.

Vi på Rutstäd är ett hemservice företag med rötterna inom städtjänster, men nu är vi även en flyttfirma. Vår kultur bygger därför på att vi måste ha nöjda kunder eftersom vi säljer abonnemang. Flyttföretag däremot är mer av samma kultur som en vägkrog, de ser oftast kunden bara en gång och bryr sig därför mindre om kundens upplevelse. Därför är det bättre för er att köpa både flyttstädningen och flytten av oss. Då du anlitar hjälp med att flytta ditt hushåll eller ditt kontor så gäller det att du har stor tillförlit på de som utför dessa tjänster. Du kan verkligen lita på att vi på att Rutstäd gör vårt jobb och att vi har de rätt försäkringarna. Vi vill att du ska vara säker på att vi som flytthjälp är till och med aktsammare om dina ägodelar än du själv är.  De som jobbar hos oss är noggranna, rutinerade och jobbar effektivt Vår professionella personal kommer se till att flytten går snabbt och smidigt.

När det är dags att flytta gäller det att fokusera på rätt saker, så som att planera sitt nya boende och att komma snabbt och smidigt på plats. Anlitar du Rutstäd som flytthjälp kan du lägga din tid på just det som är roligt istället för att släpa på en massa tunga flyttkartonger. Flytten kommer bli trevligare för dig när du endast behöver fundera över hur du vill att möblerna ska stå. Att kunna fokusera på det du tycker är viktigt och roligt gör hela flytten till en så mycket bättre upplevelse. Dessutom kan vi även erbjuda er en packmästare som ser till att packa ihop allt på ett professionellt sätt i ert gamla hem och om ni så önskar packa upp i det nya hemmet, så att ni inte alls behöver engagera er i det jobbiga med att flytta.

Fast pris

Utifrån hur stort hushåll det är som ska flyttas kan du få ett fast pris för tjänsterna för att enklare veta hur mycket det kommer röra sig om.

Eller, pris per timme

Du kan även välja att betala utifrån hur många timmar och bärare det går åt.

Mer om flyttstädning>>>

Tveka inte att ringa eller mejla oss

Tel: 070-418 54 86

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

Om du har frågor eller vill få en offert tveka då inte att kontakta oss på Tel: 070-418 54 86, eller klicka nedan
Boka/Kontakta