Vi har kollektivavtal

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Besök då vår e-shop via knappen nedan!
E-shop

Invändig biltvätt och båttvätt

Tvätt av inredning i husbilar, husvagnar, personbilar, buss, taxi & båt...

Vi kommer, om ni så önskar,  till er och tvättar och sanerar hela din inredning i era fordon. Det är billigare och bekvämare att få denna hjälp på plats hos er, då du slipper åka och lämna, vänta och hämta. Vi kommer ut med nödvändiga maskiner och tvättar på plats. Vår specialitet är invändig tvätt men vi kan även tvätta utvändigt om er omgivning och miljö ger oss den möjligheten.

Ångtvätt - En oslagbar metod!

Kunder har tackat oss. De har undrat hur det är möjligt att deras gamla båt eller husvagn interiört kunnat bli som ny. Svaret är ångtvätt. Om du vill unna dig känslan av nytt igen boka in oss att komma förbi och ångtvätta din båt, bil eller husvagn.

Vi impregnerar samtidigt.

I samband med att vi tvättar inredningen i ert fordon kan vi samtidigt impregnera så att nya fläckar inte uppkommer. Vi på Rutstäd ligger i framkant när det gäller ny teknik med att behålla dessa textilier rena en lång tid framöver med hjälp av nano –teknik (kiselnano). Behandlar man båtens soffa med detta så kan man hälla i vad som helst i den utan att den tar åt sig det minsta smuts, fukt eller färg.

Minsta debiterbara tid är tre timmar och kostar 595 kronor per timme. Därefter tillkommer 297 kronor per halvtimme.(ex.moms).

Ring eller mejla oss för mer information eller bokning>>>

Följ oss på Facebook

Nöjd-kund-garanti

 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % nöjd-kund-garanti.

Garantin innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 48 timmar.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Mer om garantier och försäkringar>

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior Hockey VM

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.