Stängda lediga dagar

OBS! vissa dagar "fryser" vi abonnemang & Veckostäd):

Klicka här>>>

Vi har kollektivavtal

Rot- & rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Besök då vår e-shop via knappen nedan!
E-shop

barnpassning

- EN EGEN NANNY DÅ OCH DÅ...

Behöver din familj en barnvakt, barnflicka, nanny eller liknande? Helt enkelt en pålitlig person som kan underlätta i vardagen genom att ta hand om barnen emellanåt. Lugn, vi ordnar det! Våra erfarna och engagerade medarbetare kan hjälpa till med hämtning av barnen från dagis/fritids, ordna mellanmål, följa med till aktiviteter, läsa läxor och mycket annat. Vi tar hand om både små och äldre barn. Du kan anlita oss för barnpassning regelbundet, t ex några eftermiddagar i veckan eller som ett tillfälligt uppdrag en kväll.

Vi är främst verksamma i norra Stockholm och resten av Roslagen. Vi passar idag barn i Norrtälje, Täby, Vallentuna, Åkersberga, övriga Österåker, Vaxholm samt Danderyd och Djursholm men vi är beredda att räkna på uppdrag i hela Stockholm.

 


PÅ HEMBESÖKET LÄR VI KÄNNA ER

För dig som vill anlita oss regelbundet börjar vi alltid med ett kostnadsfritt besök. Då kommer vi hem till er för att gå igenom önskemål och behov. Kanske behöver du en barnflicka med språkkunskaper i engelska eller någon med körkort? Allt detta fångar vi upp på mötet så att vi kan presentera en lämplig medarbetare för just din familj

RUTSTÄDARE SOM SER TILL BARNENS BÄSTA

Vi lägger stor omsorg på att rekrytera rätt personal, dvs Rytstädare, till våra barnuppdrag. Det är alltid samma Rutstädare som kommer när du anlitar oss regelbundet, och alla medarbetare har erfarenhet av barn och goda referenser. Vår personal får också gå en första hjälpen - kurs.

Pris på barnpassning

- barnpassning erbjuds i tre olika former. Vi debiterar per timme, minst 3 timmar per tillfälle. 

Följ oss på Facebook

Nöjd-kund-garanti

 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % nöjd-kund-garanti.

Garantin innebär att om du av någon anledning inte skulle bli nöjd så kommer vi tillbaka och åtgärdar problemet inom 48 timmar.

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Mer om garantier och försäkringar>

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

 

 

Junior Hockey VM

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.