Alla rätt!

F-skatt     Trafiktillstånd      Kollektivt anslutna     Försäkringar      nöjda kunder      Kunskap      Erfarenhet     rutavdrag

Rengöring av tak, fönster och ytterväggar

När vi gör en fasadtvätt använder vi ultrarent vatten (lågtryck 1-3bar). Ultrarent vatten är ett avjonat / avmineraliserat vatten som har en låg konduktivitet som bryter bindningar mellan smuts och underlaget, det löser även salter. Detta gör att till och med mögel och alger påverkas. De vattenlösliga salterna som finns i cellerna ”sugs ut” för att lösa sig i det Ultrarena vattnet. När man tvättar med Ultrarent vatten på en smutsig fasad så lurar man cellerna att dricka ihjäl sig. Detta beror på osmos. Det innebär att vätskan inne i cellen och det omgivande vattnet strävar efter att utjämna de olika koncentrationerna av bl.a. Salter.

Ultrarent vatten är betydligt mycket renare

Destillerat vatten är ”rent”, men ultrarent vatten är betydligt mycket renare! CA:200ggr renare. Ultrarent vatten är Miljövänligt och helt utan bekämpningsmedel!

Ska ni måla om huset?

Då rekommenderas vår fasadtvätt innan. Denna miljövänliga metod ger ett långvarigt skydd genom att säkerställa att allt mögel och alger försvinner innan den nya färgen målas på!
Vi använder oss av ett lågtryckssystem 1-3 bar därför tränger ej heller vattnet in i fasaden. Metoden är mycket skonsam och lämpar sig även för det K-märkta huset samt statyer mm.

Varför fasadtvätta med ultrarent vatten?

Denna metod är miljövänlig, skonsam och till skillnad mot andra produkter så lämnar Ultrarent vatten inga rester på underlaget vilket gör att det blir svårare för mögel och alger att efter en fasadtvätt hitta en fästpunkt.
Vi jobbat kostnadseffektivt då vi tvättar din fasad. Detta genom att vi använder oss av vattenmatade skaft som kan byggas på till 5;e våningen så jobbar vi från marken och slipper då ställningar eller skylift i normalfall.

kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök och offert!

Följ oss på Facebook

OBS! - Vi är experter på flyttstädning.

Den smarte kollar med oss först, när det är dags för flyttstädning.

Nöjd-kund-garanti

Vi erbjuder alla våra kunder nöjd-kund-garanti. 100 % nöjd inom 48timmar

Vi är inte nöjda förrän du är det!

Läs mer om vår garanti och våra försäkringar >>>

Vi har kollektivavtal

Samarbetspartners

 

 

 

 

 

 

Handla i vår E-shop

Behöver du städmaterial? Köp i vår e-shop!

E-shop >>>

Rot- & rutavdrag kräver viss koll

Dessa avdrag är jättebra, men det är inte pengar "man bara får"...

Läs mer >>>

Vanliga kundfrågor och svar

Här hittar ni svaren på de mest vanliga frågorna

Läs mer>>>